Avisos: La Companyia d’Aigües de Vilanova i la Geltrú alerta d’un possible frau d’empreses que es fan passar per la Companyia. COVID-19: Es recomanen els tràmits telemàtics a través de l’oficina virtual, per correu electrònic a companyia@aiguesvng.cat i per telèfon al 93 811 58 58 (de 14:30 a 8 del matí només urgències)

Informació Tràmits

Contractacions

Contractes de subministrament

CONTRACTACIÓ DE SUBMINISTRAMENT PER A HABITATGES

A continuació indiquem la documentació necessària per contractar el subministrament d’aigua per un habitatge, cas que la finca ja disposi de l’escomesa d’aigua. Informem que la contractació es pot realitzar a les nostres oficines o per correu electrònic a companyia@aiguesvng.cat 

Baixa’t el formulari d’alta de subministrament

CONTRACTACIÓ DE SUBMINISTRAMENT PER A LOCALS COMERCIALS, INDUSTRIALS O DE SERVEIS

A continuació li indiquem la documentació necessària per contractar el subministrament d’aigua per a locals comercials, industrials o de serveis, si la finca ja disposa de connexió de servei d’aigua. L’informem que la contractació s’haurà de fer a les nostres oficines.

Baixa’t el formulari d’alta de subministrament

CONTRACTACIÓ DE SUBMINISTRAMENT PER A OBRES

A continuació li indiquem la documentació necessària per sol·licitar la contractació de un subministrament d’aigua per a obres. L’informem que la contractació s’haurà de fer a les nostres oficines.

Baixa’t el formulari d’alta de provisional d’obres

Contractes de clavegueram

CONTRACTACIÓ D’ALTA DE CLAVEGUERAM

A continuació li indiquem, la documentació necessària per contractar la connexió a la xarxa de sanejament. L’informem que la contractació s’haurà de realitzar a les nostres oficines.

Baixa’t el formulari de connexió de clavegueram

Baixa’t l’ordenança municipal de connexió